Kandidaatstelling Creative Class 2021 – Open VRT

Hey VRT!

Ik wil me graag kandidaatstellen voor de Creative Class 2021 van OpenVRT en Creative Lab. Hieronder kan je mijn CV en portfolio terugvinden. Bekijk ook zeker mijn introductievideo.

Groetjes!
Yarne

Beste Kim en Camille

 

Ik voelde me meteen aangesproken toen ik de vacature las voor de Creative Class op jobs.vrt.be. Waarom?  Dingen maken om online te zetten vind ik geweldig. Zo maakte ik in het verleden al leuke video’s voor o.a. Maastricht Aachen Airport, I Love Network en de sportwinkel BOSTHON Sport. Die video’s maak ik het liefste in Première, zoals ik dat al leerde in mijn bachelor Communicatiemanagement.

Na vorig jaar af te studeren besloot ik om mijn studies verder te zetten in de master Journalistiek in Brussel (lekker dicht bij de VRT). Ik heb namelijk een passie voor de media en in het verleden heb ik al eens een bezoekje gebracht aan de gebouwen in de Reyerslaan. Ik was toen minstens net zo enthousiast als ik nu ben terwijl ik deze brief schrijf.

Concreet zou ik bij jullie willen leren om nog beter te worden in video’s maken. In de toekomst wil ik namelijk aan de slag in de media als journalist. Zulke vaardigheden komen dan weer goed van pas. 

Verder ben ik ook goed in schrijven. Voor Hageland Educatief schudde ik bijvoorbeeld tekstjes uit mijn mouw voor hun website die ook nog eens SEO-proof waren. Ook verstuur ik regelmatig eens een persbericht als met dat gevraagd wordt (zoals bijvoorbeeld voor de The Mental Scientists enkele weken geleden). En ten slotte hou ik ervan om een artikel te schrijven. Kortom, de functie van copywriter spreekt me zeker ook aan!

Ik denk alvast dat wij een match zijn. Ben je het daarmee eens, dan heb er in de zomer een zeer enthousiaste student bij!

Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag. Ik kijk alvast uit naar een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

2020–heden
Master Journalistiek | KU Leuven | Brussel

2016–2020
Bachelor Communicatiemanagement | Hogeschool PXL | Hasselt | Met onderscheiding

februari 201–maart 2021
Freelance communicatieadviseur | zelfstandig

augustus 2020–oktober 2020
SEO-copywriting | vakantiejob | Hageland Educatief Molenstede

februari 2020–mei 2020
Marketing & Communicatie | stage | Maastricht Aachen Airport Beek

Talenkennis

Nederlands: Moedertaal
Engels: Zeer goed
Frans: Zeer goed

ICT-vaardigheden

Photoshop, Indesign, Première, Audacity, WordPress, Drupal, …

Referenties:

Hella Hendriks
Communicatiemanager Maastricht Aachen Airport – h.hendriks@maa.nl

Herve Van de Weyer
Opleidingshoofd Communicatiemanagement – herve.vandeweyer@pxl.be

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.